shalala

helloj.
nu har jag varit borta hela dagen och är helt slut i både kroppen och huvudet, vill sova lite men ändå snacka lite mer med mina älsklingar på sms, ni är för underbara darlings som alltid finns.
min mamma är ju helt klart bäst och gör min dag bättre än vad den skulle ha varit, tack för en mysig kväll & middag med god mat, jag älskar dig. <3
ska kolla lite mer my name is Earl nu och dricka juice som är så jävla gott just ikväll, eheheh (a)
morsan har slocknat i soffan, ska försöka väcka henne och prata lite innan reklamen är slut.
fast talk you know.
puss


innan schuuuuuuul

hej bloggen
nu äre såhär att jag ska sluta skolka och försöka gå till skolan så ofta som möjligt, saknat min jenny massa mest hela helgen så det blir skönt att träffa henne. ska försöka få lite färg på kroppen  & bara ta det lugnt idag för jag orkar inte så mycket just nu. jag hatar att jag bråkar med dom jag älskar, jag vill verkligen ändra mig för jag är ju inte direkt lycklig såhär.
drar till nicole när skolan slutar och snackar med henne ett tag, kommer nog bli ganska bra, för även fast jag träffade henne igår saknar jag henne ungefär lika mycket som jag saknat jenny.
vi brudar i uppsala behöver kärlek, det fick jag klart för mig igår,
haha jenny, nicole & jag är desperata sökare.


men whats up with the väder? jag blir surmus om det regnar idag också, fan vi behöver ju sol för att fungera och så äre bara. fett skönt att dra till mormor och morfar och bada och sola i deras pool, hihi. jaja jag får väl överväga det någon dag så jag får ännu mera fääärg.
jag bloggar mer när jag kommit hem ifrån nicole
puss


lalala

nu är jag hemma ifrån ulva kvarn och jag har haft det trevligt hela dagen, vi har ätit och pratat, shoppat och ätit glass, det var en mysig dag helt enkelt,
förutom när lilla kussen ramlade in i brännässlorna och fick prickar över hela kroppen,
haha stackarn ):

min mamma är bäst i världen för alla som inte visste det, & jag vet att ni vill ha en likadan men det finns bara en alexandra lag i hela världen och hon är min.

puss.


uh så tröööööött.

morsdag idag, ska till ullva och typ fika och sola och ja vet inte vad. hoppas att vädret håller i sig så att man får bli lite brunare då.
grattis älskade mamma, mormor & renée
<3

happy day





shalala jag bjuder på en bild idag.
igår var jag hela dagen hos jennypenny,
vi gick ut med elvis på en 2 timmars prommenad och fan va skönt de kändes,
inte i backarna kanske då låren och rumpan brände,
men annars så kändes det ju ganska så friskt.;$
snart ska jag sminka mig,platta håret och sätta i löshåret & dra till nicki.
blir typ någon sorts filmkväll ikväll och så,
vi kommer snacka lite och feta oss i hennes soffa.
blir säkert aaasmysigt,
det brukar det bli där haha. saknat henne mest fast än jag träffade henne igår och snackade lite,
jag missade ju självklart den jävla lantisbussen som gick ut till jennys syster så vi satt och väntade på den i 100 år. aja, mer tid till att snacka och det va nicenice.
btw har min piercing läkt skitbra och jag ska snart ner till darkwell och köpa nya piercingsmycken.
det är bara det att varken jag eller mamma vågar byta på mig, hehe
aja vi får se hur de blir.
P U S S

första inlägget!

nu äre såhär att jag känner mig lite töntig, jag stannar hemma ifrån skolan för en skitanledning + att jag har lite mensvärk. och jag vet att dom brudar som tar ens pengar & får en att flippa inte är värda att skolka över eller whatever liksom, men jag blev så jävla sur igår när hon ljög för lärarna om mig? visst folk snackar skit om mig, kolla mitt careface, men till lärarna? fyfan vad fittigt. nu ska jag försöka fixa mig, kolla på teve och kanske bli lite gladare. får se om jag drar ut på en jogginrunda i skogen sen, gått upp 5 kg för att, ja vet inte, jag äter för mycke kakor i skolan? åh dom göder upp alla elever, haha. man måste ju vara snygg när man ska dra ner till mallis i tre veckor för att ligga på stranden och ragga killar;) och påtal om killar, jag trodde att jag var kär men sedan förändras ju precis allt när jag ser hur den människan egentligen är, dissar du mig, vafan ska ja lägga min tid på dig för?
usch jag längtar tills jag får komma härifrån, så jag kan få tänka lite och liksom bara koppla av.
nä nu blev jag hungrig och ska gå och dricka lite juice. 
bloggar antagligen lite mer senare idag. 
puss.


RSS 2.0